.

Volgers

zondag 29 mei 2011

BONBONDOOSJE

Een bonbondoosje gemaakt, het idee waarvan ik het heb nagemaakt is afkomstig van uit het Magnolia Ink Magazine. Als basis het geweldige Tilda papier gebruikt.
De stempel is van een eerdere Magnoliaserie. Het hartje is van een stansje, net als diverse bloemies. De grote bloem is van de peony serie van Mc Gills ponzen en de vlinder is een pons van MS. De tag is er eentje van Magnolia. Het afbeeldinkje is ingekleurd met aquamarkers.
Zoals altijd ben ik reuze benieuwd hoe jullie hem vinden.

Bovenkant bonbondoosje

Zij-aanzicht bonbondoosje

donderdag 26 mei 2011

VERJAARDAGSKAARTJE

Maar dan ala Tim Holtz hihihi. Mijn schoonbroer is helemaal gek van vogels en laat Tim daar net wat voor hebben hihihi. Op de grote brad, het kant, rood cardstock, rubon en parel na is alles van Tim Holtz.
Bovendien een mannenkaartje en dat zorgt al voor extra moeilijkheid ivm de te gebruiken frutseltjes.
Een special dank je wel aan Tiets, die heeft me geholpen om de kaart wat aan te kleden met frutsels, zonder haar hulp was het kaartje minder mooi geworden !
Ik ben errug aagje hoe jullie hem vinden...

maandag 23 mei 2011

SUGAR BOWL CHALLENGE 60

Ik doe weer mee met de nieuwe challenge op het sugar bowl challenge blog.
Je moest een kaartje maken met de schets en als extra thema had je birthday.
De simply sassy range is geweldig van Sugar Nellie en dit is mijn laatste aanwinst, dus die schreeuwde om gebruikt te worden hihi.
Het papier is van de butterfly collectie van Pink Paisley. Het vogelkooitje heb ik tijdens de clubdag van Tiets bij Carla van Simpel Scrappen gekocht. Verder een just right tekststempel gebruikt en een nestabilitie. Het patroontje is (weer) afkomstig van het geweldige de Stempel Eins mal Eins site. En wat hoort er bij een verjaardag...precies taart, daarom deze taartkaart gemaakt !!!!
Ik ben benieuwd hoe jullie mijn inzending vinden.
De challenge kun je hier vinden.

Again another challenge over at the sugar bowl challenge blog. This time you had to make a card with the sketch and the extra theme was birthday. Isn't she just adorable, the image I've used ? It was my latest stamp I've had from Simply Sassy and couln't wait to ink her up.
The paper I've used is the butterfly collection from Paink Paisley. I'vebought the birdcage embelishment over at Carla from Simpel Scrappen. I've also used a Just Right stamp and a nestabilitie. The birthday cake pattern is again a fabulous idea from the Stempel Eins mal Eins site. And what is a standard way of celebrating the birthday ? Right, a nice cake. That is why I've choosen for this idea.
As always I'd love to here what you think of this project.
You can find the challenge here.

                                                  De / The Sketch


My project:




vrijdag 20 mei 2011

TIME TO SHOP

Vandaag wil ik dit kaartje met jullie delen, het is een wat ouder stempeltje van LOTV en ook weer ingekleurd met aquamarkers. Het papier is van papermania (Country Compagnions) en beide vlinders zijn van MS. Tevens een stans van Magnolia gebruikt.
Zoals altijd ben ik aagje wat jullie van dit kaartje vinden.

donderdag 19 mei 2011

GEEN KAARTJE MAAR.....

Een lief klein, zwart katje wat ik alvast voor Halloween geschilderd heb. Toen ik de afbeelding zag van dit beeldje was ik gelijk verkocht. Is het geen schatje ? Ik vind van wel in ieder geval hihi. Heeft ook niets te maken met het feit dat ik van zwarte katten hou hihihi. Het viel wel wat tegen qua grote, het is maar 15 cm hoog, maar dat mocht de pret niet drukken hihi. Wat het beeldje compleet maakt is het oranje strikje met het belletje vind ik, je ziet het nog vaag aan de rechterkant van de foto.
Ik hoop dat jullie net zo genieten van (de foto) het beeldje als dat ik doe.

woensdag 18 mei 2011

MANNENKAARTJE

Mannenkaartjes blijven moeilijk en deze keer wilde ik het mezelf extra moeilijk maken door geen gebruik te maken van een cute stempel. Het papier en de stempel zelf waren in de cardkit van Simpel Scrappen van de maand april. Het hartje heb ik in april gekocht toen ik op de clubdag van Tiets was in de winkel van Simpel Scrappen. Daar komen ook de tandwieltjes vandaan. Het metalen embellie onderaan komt van Scrapbookdepot.
Ik ben zoals altijd benieuwd naar jullie reacties.

zaterdag 14 mei 2011

COMMUNIEKAARTJE

Niet het standaard kleurtje voor een communiekaartje, maar dat mocht ik ook niet gebruiken voor dat meisje. Daarom gekozen voor Gabriella van Bo Bunny als papier en het kaartje wat vintage-achtig gemaakt. Opnieuw ingekleurd met aquamarkers, stempel van Magnolia gebruikt. Tevens een stans van spellbinders gebruikt en een magnolia stans. Op de vleugels zit stickles en enkele spullies van Tim Holtz maken het kaartje compleet.
Ik ben zoals altijd ontzettend benieuwd wat jullie vinden van het kaartje en verheug me altijd op jullie reacties.

vrijdag 13 mei 2011

TAG MEI

Helaas, ook deze topic is tot dusver verloren gegaan door de storing op clubs....
Anyway, dit is de tag die voor de club van Tiets gemaakt heb voor de maand mei. Het papier en de stempels zijn van Magnolia en alles is ingekleurd met aquamarkers.

dinsdag 10 mei 2011

MOEDERDAGKAARTJE
1 Keer per jaar wordt moeder extra in het zonnetje gezet en als kaartenmaakster hoort daar natuurlijk een zelfgemaakt kaartje bij. Dit kaartje heb ik aan mijn moeder mogen geven en ze was er ontzettend blij mee.
Het papier is van Papermania (Country Compagnons), afdrukje is van LOTV (stempel speciaal gekocht voor deze gelegenheid hihi). Ook hier weer gebruik gemaakt van de prachtige klokstans van tim Holtz. Ook het kleine bloemetje is een stans van Tim Holtz. Het vlindertje onderaan is van een MS-pons. Als extra accent heb ik paarse stickles op de bloemen aangebracht, maar zoals meestal komt dat niet goed over op de foto.
Ik ben zoals altijd benieuwd wat jullie van het kaartje vinden.

vrijdag 6 mei 2011

SUGAR BOWL CHALLENGE 59

Weer een nieuwe challenge, dus weer een nieuw kaartje gemaakt. Het extra thema was deze keer vintage en ik heb een oud stempeltje gebruikt, Rony genaamd uit de Home Grown range. Ingekleurd met aquamarkers en kleurtjes gemengd zodat ze het beste bij het papier pasten. De klok is een stans van Tim Holtz en ook de wijzertjes van de klok zijn van Tim Holtz. Het papier is een blokje van Bo Bunny, Timepiece. Het blokje was een kadootje van Tiets en tja, onnodig te zeggen dat ze exact mijn smaak had, prachtig dat rood gecombineerd met bruintinten. Het hartjeshangertje heb ik een bruine kleur gegeven met de copics. De challenge kun je hier vinden.
Zoals altijd ben ik reuze benieuwd hoe jullie het kaartje vinden.

Another challenge over at the sugar bowl, so again a new card from me. The extra theme was vintage this time and for this I used the stamp Rony, from the Home Grown range. Again I coloured with aquamarkers to make the vintage look complete. I'd also had to mix colours again to achieve the matching paper colour. The clock is from Tim Holtz as some items also are which I used on the card. Paper is from Bo Bunny named Time Piece. The paper pad was a gift from Tiets and needless to say, just my kind of paper and taste ! Love the red combined with the brown. The heartcharm is coloured with copics to match the brown colour. The challenge can be found here .
As always I'd love to read what you think of this card.

De / the Sketch

Mijn kaart / My card:

woensdag 4 mei 2011

WORTELTJES
Deze worteltjes heb ik voor familie en dierbaren gemaakt voor pasen. Het idee is afkomstig van het stempeleinmaleinsblog en de handleiding is hier te vinden. Ik heb er wel mijn eigen draai aan gegeven. Het forever friends beertje is (weer) ingekleurd met aquamarkers. Ik ben benieuwd hoe jullie het vinden.

Dit is het worteltje:

En hier een aantal bij elkaar wat ik gemaakt heb:

maandag 2 mei 2011

DIGIKAARTJE MEI
Voor de club van Tiets met de digi-afbeelding aan de slag gegaan en daar is het onderstaande kaartje uitgerold. De afbeelding is deze keer niet ingekleurd met aquamarkers maar met mijn copics. Waar ik zelf bijzonder trots op ben is de kleurovergang van de vleugels van het elfje en het blaadje van de bloem.
De tekststempel is een just right stempeltje zo handig...
De vlinderbrads had ik al jaren thuis liggen en hier kon ik ze heerlijk gebruiken.
Het blokje heb ik van Sandra kado gekregen, thanks Sandra, zoals je ziet heb ik hem gelijk in gebruik genomen hihi.
Hoe vinden jullie het kaartje ?